טאג'ין עוף עם זיתים ולימון כבוש
תבשיל עשיר, ריחני ועמוס בטעמים שמושלם כמנה עיקרית בשבת החמימה שמתקרבת אלינו: מסדרים הכל בסיר, סוגרים את המכסה ומבשלים על אש קטנה עד שהבית מתמלא בריח מדהים.
אסאדו רך ברוטב פטריות ובצלים
30 דקות עבודה בלבד ויש לכם מנה חגיגית עם בשר רך כמו חמאה שאפשר לאכול בכפית. אוראל בראל עם מדריך וידאו להכנת אסאדו ורוטב עסיסי ומענג של פטריות ובצלים שמבשלים בנפרד ומאחדים עם הבשר לקראת סיום הבישול.
הקובנה של סבתא רותי
קובנה היא לחם תימני רך ואוורירי שנוהגים לאכול בשבת בבוקר עם עגבניות, סחוג וביצים, אך היא תשתלב נהדר בכל סעודות השבת. רצוי להשתמש בסיר ג'חנון - אבל זה בסדר אם אין לכם.
תבשיל שעועית לבנה ועגבניות
מדובר בתוספת נפלאה לכל עיקרית - דג, עוף או בשר שמגיעה מהמטבח הספרדי.
עוגת בראוניז עם שוקולד לבן ואגוזים קצוצים
עוגה שוקולדית במרקם פאדג׳י לח וממכר שלא תצליחו להפסיק לאכול. גג 30 דקות עבודה, 30 דקות בתנור וזה שלכם.