אח, רימון רימון. בכל ערב ראש השנה מחדש אנו דוחים את קילופו עד הרגע האחרון, כשכבר אין בידנו ברירה. הפרדת הגרעינים משאר חלקי הפנים המיותרים שבו, נדמית כמשימה מייגעת עד בלתי אפשרית, אלא אם כן מכירים את הטריק הגאוני הזה: שיטה קלה בת ארבעה שלבים בסך הכל, לקילוף רימון, מבלי להכתים את האצבעות (או להרוס את דלפק המטבח).
כיצד לקלף רימון
שלב ראשון
בעזרת סכין, סמנו את הפרי לרבעים.
השתמשו בסכין חדה ובזהירות רבה צרו ארבעה קווי חיתוך עמוקים על קליפת הרימון.
שלב שני
שברו את הרימון לארבעה חלקים, בעזרת הידיים.
שלב שלישי
הניחו את ארבעת הפלחים בתוך קערה המלאה במים.
השתמשו באצבעותיכם כדי להפריד את הגרעינים מהבשר, מתחת למים. (שלב נוסף אופציונלי: להתפעל כמה קל לעשות זאת).
שלב רביעי
השתמשו במסננת כדי "לדוג" את הגרעינים.
וזה הכל. תיהנו מאבני חן אדומות וטעימות והעיקר, שירבו זכויותיכם רימון.