קניית בכמויות גדולות תמיד נראית לנו רעיון טוב, עד שהמזווה שלנו עולה על גדותיו עם לחם מעופש ומוצרים פגי תוקף למיניהם. אז קדימה, הנה חמישה מזונות שאתם יכולים לאחסן במקפיא (וסוג של) לשכוח מהם:
גבינה
גוש הפרמזן הזה שרכשתם בדוכן הגבינות בשוק, יכול להשמר עד שישה חודשים, על ידי הבאתו לטמפרטורת החדר ולאחר מכן הקפאתו. הגבינה כבר מגוררת? הוסיפו כף של קורנפלור לשקית, כדי למנוע התגבשות.
פסטה מבושלת
הקפיצו את האטריות עם שמן זית וחלקו אותן למנות. לאחר מכן, אחסנו בשקיות סנדוויץ', דחפו את כל האוויר החוצה, סגרו היטב והקפיאו עד שבועיים. כאשר אתם רוצים לחממן שוב, העזרו במים חמים, או הניחו במקרר למשך הלילה, כדי שיפשירו.
קמח
אחסנו בשתי שקיות, אחת מעל השניה, כדי למנוע עיבוי וריחות שיחלחלו ואפסנו במקפיא ללא הגבלת זמן.
פירה
הניחו בשקיות ניילון והיפטרו מאוויר לפני האיטום. אז ניתן להקפיא עד חודשיים.
חטיפי צ'יפס ובייגלה
אתם יכולים לגמרי לזרוק את החפיסה של עלית למקפיא במשך כמה חודשים ולהוציא בכל עת, עבור נשנוש פריך ומחמם לב.