אם אתם כמונו, דוחפים חריף לכל דבר, יתכן ששמת לב לאחרונה שאתם נאלצים להפחית כמויות או להגביר את נוכחות הלחם בשולחן, כי וואו! החריף הזה יותר מדי חריף.
בשבוע שעבר, הובהלה בחורה לסניף טרם בבני ברק עם כוויות קשות לאחר שבסך הכל חתכה פלפל חריף ללא כפפות, מה שמדגיש את חריפות העניין (סליחה, היינו חייבים).
הסיבה לכך שהפלפלים חריפים באופן מיוחד עכשיו היא מזג האוויר והטמפרטורות הגבוהות בארץ שגורמים להם להחריף עוד יותר. בשל כך, כשהתחזית תצטנן, תרד גם מידת החריפות.
עד שזה יקרה, הקפידו לחתוך את הפלפלים החריפים עם כפפות בלבד ובשום אופן אל תיגעו בשום איבר אחר, בעיקר בפנים - העיניים, האף והפה.
כמו כן, השתמשו בכמות קטנה יותר של חריף ודאגו למאכלים שיכולים לסייע לכם אם אתם מרגישים שהפה בוער, כמו לחם, בירה או יוגורט (מים פחות יעזרו לכם).