כולנו אחרי הסופגניות הקלאסיות לצד הסופגניות העמוסות במילויים וציפויים שנחשבות כבר לקינוח לכל דבר או ארוחה שלמה. 8 ימים טרחנו ועמלנו ולארח והנה הגיע "זאת חנוכה", הרגע לצאת מסחרחרת הטיגונים במטבח ולתת לשפים לעשות בשבילנו את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב.
השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז הירושלמית עם מנת ספיישל של סופגנייה במילוי בשר ורוטב עסיסי. כי מי אמר שסופגנייה צריכה להיות רק מתוקה?
זו לא הפעם הראשונה שמסעדת רודריגז בולטת לטובה בסצינת האוכל הכשר למהדרין ומפתיעה עם שילובים מנצחים שהופכים את הארוחה לחווייה כיפית.
בקרוב תפריט המסעדה יתחדש עם מנות נוספות.
מסעדת רודריגז בכשרות הרב רובין, רח' קריית המדע 3, הר חוצבים ירושלים