לעניות דעתנו, אין דבר מדויק יותר ממיץ קר מתוק-חמצמץ ביום לוהט. זו הסיבה היחידה שהטרנד החדש בארה"ב עורר את סקרנותנו, אך אנחנו עדיין לא בטוחים מה אנחנו חושבים לגביו: "פיקל ג'וס סלאשי" כלומר ברד ממיץ טרי של מלפפונים חמוצים.
לפני שאתם מגלגלים עיניים, נספר שהגרסה הנוכחית למשקה היא בגוון ירוק עם תוספת מתקתקה שמאזנת את החמיצות ומבקרי אוכל נחשבים כבר כינו אותה "טעימה להפליא".
משקה הברד מבוסס על סירופ שעשוי ממיץ של מלפפונים חמוצים ולמעשה, רשת מסעדות Sonic שעומדת מאחוריו מאפשרת להוסיף את הסירופ לכל מאכל בתפריט, אך בינתיים נראה שקהל הלקוחות התמכר לסלאשי. בקרוב אצלנו?