זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר, מופרד לקוביות
- 6 כפות שמן
- מלח
- 1 ביצה גדולה
- 5 כפות סוכר
- 7 כפות קמח תופח, מנופה
- 6 קוביות שוקולד - לסיום
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. בבן מארי ממיסים לחלוטין את השוקולד ומערבבים עם השמן. מוסיפים מעט מלח ושוב מערבבים.
2. בינתיים, בקערה נפרדת, טורפים את הביצה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והקמח, עד לקבלת קצף אוורירי.
3. מורידים מהאש את השוקולד ומאחדים קערות באיטיות.
4. מוזגים לתבניות אישיות עד לגובה 3/4. מטביעים קוביית שוקולד במרכז כל סופלה ואופים 10 דקות.