זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 300 גרם חזה עוף, קצוץ דק
- 1 בצל גדול, קצוץ דק
- חופן שקדים פרוסים
- מלח ופלפל
- מעט פפריקה מתוקה
- עלי סיגר מופשרים
- קערית עם 1 כף קמח ו-1/2 כף מים מעורבים
- שמן - לטיגון
- רוטב טריאקי - להגשה
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את חזה העוף עם הבצל, השקדים, המלח, הפלפל והפפריקה ומערבבים יחד.
2. מניחים מעט מהמלית בצורה מאוזנת, בקצה הבצק, מקפלים פנימה ומגלגלים. מדביקים בתערובת הקמח והמים.
3. מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים 2-3 דקות מכל צד. מגישים עם רוטב טריאקי מעל.