באנו לשדרג

קינמון מוסיף המון: קוביות סלמון ותפוחי עץ מקורמלים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו משלבת בין שני קצוות - תפוחים מתקתקים ודג סלמון שאנו מכירים כמלוח. הפעם, הוא מקבל לתוכו את טעמם המסוכר והתוצר הסופי: מנה מיוחדת וטעימה בטירוף שתגרום לכם לחשוב מחוץ לקופסא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
8
| כיכר השבת |
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, עם קליפה, פרוסים לקוביות קטנות
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל
  • 4 נתחים של פילה סלמון, פרוסים לקוביות
  • צימוקים - להגשה, לא חובה

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומטגנים את קוביות התפוחים. מערבבים 2 דקות, מוסיפים את הסוכר, הקינמון, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים כמה דקות נוספות. מוסיפים פנימה את קוביות הסלמון ושוב, מערבבים בעדינות הכל יחד במחבת, כ-10 דקות. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות