זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 10 עלי חסה, קצוצים גס
- 3-4 סלקים קטנים, מבושלים ופרוסים לחצאי עיגולים דקים
- 3 תפוחי עץ, פרוסים לחצאי עיגולים דקים
- חופן צימוקים כהים, קצוצים גס
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב טריאקי
- מעט דבש
- מעט שמן
- מלח ופלפל
- 1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה:
1. בצלחת גדולה ושטוחה, מניחים את כל מרכיבי הסלט.
2. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד ושופכים מעל הסלט סמוך להגשה.