זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4-5 כפות שמן זית
- 2-4 נתחי פילה דניס או מושט
- 7 שיני שום שלמות
- 10 עגבניות שרי חצויות
- מלח ופלפל
- 2 כפות גדושות לימון כבוש
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים את שמן הזית ומתחילים בטיגון הדג מצד העור. מוסיפים סביב את שיני השום. הופכים את הדג לצד שני ומוסיפים את עגבניות השרי. מפזרים מלח ופלפל, מכסים ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את הלימון הכבוש מעל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מגישים חם.