כיכר השבת
באנו לשדרג

שיא האלגנטיות, עם הרבה ויטמין סי: חזה עוף ברוטב תפוזים ונענע

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את החורף כל עוד הוא כאן והתפוזים בשיאם ומכינה מנה אלגנטית ומפנקת, שהיא גם בריאה ונטולת פחמימות: חזה עוף עם תפוזים (גם סחוטים, גם מגורדים וגם פרוסים) ונענע. במילה אחת: פרש (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
1
| כיכר השבת |
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרוסות חזה עוף דקות
  • 1 תפוז, חצוי לשניים
  • 1 תפוז, מפולט כמו בסרטון
  • מלח ופלפל
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף סוכר חום
  • מעט נענע, קצוצה גס
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את פרוסות חזה העוף מ-2 הצדדים. מתבלים במלח, בפלפל, בשום ובסוכר. סוחטים את התפוז החצוי מעל ומגרדים את קליפתו פנימה.

2. כשחזה העוף מוכן, מעבירים אותו לצלחת, מפזרים מעל את הנענע הקצוצה, מניחים את נתחי התפוז ומגישים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות