זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 חלקי עוף (משולשים ושוקיים)
- 3 כפות ריבת משמשים
- 3 כפות קטשופ
- 3 כפות מיץ לימון
- 1 כף שבבי בצל או אבקת בצל
אופן ההכנה:
1. מסדרים את חלקי העוף בתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה, ללא כיסוי.
2. במקביל, מניחים בסיר קטן את ריבת המשמשים, הקטשופ ומיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה עד לקבלת מרקחת אחידה. מערבבים פנימה את שבבי הבצל ומכבים את האש.
3. לאחר שהעוף נאפה שעה, מוציאים מהתנור, שופכים עליו את הרוטב ומחזירים לתנור לאפייה של שעה נוספת.
שומרים את התבנית על הפלטה עד להגשה - אך לא ישירות עליה, כדי שלא יישרף.