מה נאכל היום?

מינימום טרחה, מקסימום שמחה: סלמון עם פטריות ובצלים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה עסיסית וקלה להכנה: סלמון טרי המטוגן במחבת ומשודך לפטריות פורטבלו (זוכרים? לא שוטפים אותן לפני, אלא רק מסירים מהן את הלכלוך בעזרת מגבת או נייר סופג), בצל לבן ובצל סגול, המוקפצים יחדיו ברוטב טריאקי - וגם נותנת טיפים לחימום נכון על הפלטה בשבת (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
11
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם פילה סלמון, פרוס
  • 1 בצל לבן, פרוס דק
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • שמן זית - לטיגון
  • מלח
  • 4 פטריות פורטבלו, פרוסות דק
  • 4 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת. מפזרים מלח על פרוסות הדג ומטגנים מכל צד 3 דקות.

2. במחבת נוספת, שוב מחממים שמן ומטגנים את הבצלים. מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד ומוסיפים את הטריאקי. מקפיצים ושופכים מעל הסלמון במחבת הראשונה. נותנים לכל המרכיבים להתבשל יחד כמה דקות במחבת ומגישים חם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות