מה נאכל היום?

ושמחת בחגך: סלמון צלוי עם קרם חרדל ודבש וברס לוז

ריבוי סעודות ואורחים מחייב הצטיידות בשפע מתכונים מגוונים וטעימים ובדיוק בשביל זה אנחנו פה. אז קבלו אותו: פילה סלמון צרוב במחבת עם זיגוג של קרם (או רוטב. אתם תחליטו) חרדל ודבש ומעל לכל מפוזרים אגוזי לוז מסוכרים. וואו. אנחנו לא באמת צריכים להרחיב פה עוד, נכון? (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פרוסות פילה סלמון
  • מלח ופלפל
  • לימון

לקרם:

  • 1 כף דבש
  • 1 כף חרדל חלק
  • 1 שן שום, כתושה
  • 3 כפות ברס אגוזי לוז מסוכרים - לפיזור

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת. צורבים את הדג מכל צדדיו. מפזרים מלח ופלפל וסוחטים מעל את הלימון. מעבירים לצלחת הגשה.

2. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הקרם. מורחים מעל הדג, מפזרים את הברס ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות