אחרי החגים זה כאן: אנטרקוט מוקפץ עם שעועית ירוקה

למה אנחנו כל כך אוהבים את המנה הזו? כי היא גמישה וניתן להגיש אותה על נודלס, אורז או בתוך לחם, ככריך. אל דאגה: את האנטרקוט תוכלו למצוא במקפיא של כל סופר, בכשרויות שונות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
3
| כיכר השבת |
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם אנטרקוט, חתוך לפרוסות צרות
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים דק דק
  • 5 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • שומשום - לפיזור

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.

2. פורסים את האנטרקוט לפיסות רחבות. מוסיפים למחבת ומקפיצים יחד כ-5 דקות.

3. מוסיפים את השעועית כשהיא חצי קפואה ומקפיצים יחד.

4. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים.

5. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות