זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 פרוסות וופל בלגי, קנויות
- 400 גרם כבדים צלויים
- 2 בצלים, קצוצים דק
- 100 גרם ערמונים
- 3 כפות רוטב טריאקי / סילאן
- 1/2 כוס יין אדום
- מלח ופלפל
- שמן זית - לטיגון
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד להזהבה.
2. פורסים את הכבד לפיסות גסות. מעבירים למחבת עם הבצל ומערבבים מספר דקות. מוסיפים את היין ומערבבים. מוסיפים את הטריאקי / סילאן, המלח, הפלפל והערמונים ושוב, מערבבים הכל יחד. מבשלים 4 דקות, לספיגת הטעמים.
3. מגישים את הכבדים והרוטב מעל הוופל הבלגי.