שבועיים לפני התקדש החג, וכבר ניתן למשש את אווירת הפורים באוויר. ברוח החודש, קבלו מתכון לאוזני המן עם מילויים מפתיעים. יש לכן מתכון מטריף לחג? שילחו לנו.
החומרים לבצק:
חבילה של קמח תופח,
2 ביצים,
100 גרם מרגרינה (או חמאה, במידה ותרצו להיות חלביים)
4 כפות סוכר גדושות.
למילוי:
ריבה, פרג, שוקולד או חמאת בוטנים.
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
חצי כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
טורפים יחדיו את החומרים לבצק, במקביל מערבבים את החומרים למילוי לפי הטעם שבחרתם.
מחממים תנור לחום בינוני, כ-180 מעלות.
מרדדים את הבצק כשהוא תפח דיו, ופורסים ממנו עיגולים. מניחים בכל עיגול (ניתן ליצור את העיגולים באמצעות כוסות זכוכית, על-ידי לחיצה על הבצק) את המילוי ומקפלים לצורת אוזן המן.
ממלאים תבנית ואופים כרבע שעה לתנור. בתום האפיה, ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.