זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 לחמניית מזונות קלועה
- 100 גרם דג הרינג כבוש
- 1 כף חרדל דיז'ון חלק חריף
- 1 בצל סגול קטן
- עלי ארוגולה לקישוט
אופן הכנת כריך הרינג:
רגע לפני: יש משהו 'גברי' במשלוח המנות הבא, אך אלו רק סטיגמות עתיקות. נשים יאהבו אותו לא פחות!
1. חוצים לשניים את הלחמנייה.
2. מורחים בצד אחד של הלחמנייה כף נדיבה של חרדל, ומסדרים מעל פרוסות הרינג.
3. פורסים לטבעות דקות את הבצל, ומניחים מעל הכל.
4. על מגש אישי, מפזרים עלי ארוגולה, מניחים מעל את הכריך, ניתן להוסיף בקבוק קולה או משקה אלכוהולי אחר, לעטוף יפה ולשגר הלאה.