זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 עיגולי מלאווח מופשרים, אך קרים
- 1 ביצה להברשה
- למילוי חלבי מלוח:
- 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
- 3 כפות זיתים מגולענים פרוסים
- 1 כף פרג
- למילוי פרווה מתוק:
- 1/2 כוס טחינה גולמית
- 5 כפות סילאן
אופן הכנת אוזני המן מהירים:
1. מפשירים את המלאווח, אך מוודאים שהם עדיין קרים. בצק פושר מדי יקשה על העבודה.
2. בעזרת רינג, קורצים 2 עיגולים שווים בכל מלאווח ומעבירים למשטח נקי.
3. הכנת מילוי הגבינות: בכלי מערבבים את הגבינות, הזיתים והפרג.
4. הכנת מילוי החלבה: מערבבים בכלי את הטחינה והסילאן, ויחד הם הופכים לחלבה ביתית מתוקה וטעימה.
אגב, זה השלב לגלות יצירתיות ולמלא את אוזני ההמן בכל שילוב אפשרי אחר שעולה על דעתכם!
רגע האיחוד:
5. מניחים כף מהמלית במרכז כל עיגול בצק, וסוגרים את הקצוות למשולש.
6. מסדרים את אוזני ההמן בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 25 בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שאוזני ההמן מקבלות גוון זהוב יפה.