באנו לשדרג

גם מרשים וגם דיאטטי: עגבניות ממולאות בסלט טונה וחלמון ביצה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו רוקחת מנה משגעת המורכבת מחומרים בסיסיים שיש לכולנו בבית, אך יוצרים מעדן פשוט מרהיב: עגבניות ממולאות בסלט טונה וחלמון ביצה שנשפך מעל (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
5
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 עגבניות גדולות

לסלט טונה:

  • 2 קופסאות טונה, מסוננות
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 פלפל חריף
  • 5 ענפי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • 1 כף מיונז - לא חובה

לביצה:

  • 1 ביצה לכל עגבניה
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1. חותכים לעגבניות את הקצה, אך לא קרוב מדי לגבעול - ומרוקנים עם כף את תוכנן.

2. בקערה, מערבבים יחד את כל מרכיבי סלט הטונה. ממלאים כל עגבניה בסלט.

3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הביצים לביצי עין. מפזרים מעל מלח. כשהביצים מוכנות, מוציאים רק את החלמון, מניחים מעל העגבניה ומגישים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות