זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 קישואים בינוניים, פרוסים לרצועות עבות
- 1 כף שמן זית
- 1/2 כפית גרידת לימון
- 1/4 כפית צ'ילי כתוש ועוד מעט - לקישוט
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 4 עלי בזיליקום, קרועים לחתיכות בינוניות
אופן ההכנה:
1. משמנים ומחממים מכשיר גריל / מחבת פסים, על חום בינוני-גבוה. מקפיצים בקערה גדולה את הקישואים, השמן, גרידת הלימון והצ'ילי הכתוש. מתבלים במלח ופלפל.
2. לאחר שהגריל / מחבת חם, משתמשים במלקחיים כדי להניח את הקישואים על הגריל. מכסים וצולים 3 דקות. הופכים וממשיכים בבישול עוד 2-3 דקות, מכוסים.
3. כשהקישואים רכים, מסירים מהאש ומקשטים בבזיליקום וצ'ילי גרוס ומגישים.