זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 נתחים של פילה מושט
- 1 כוס פרחי ברוקולי
- 6 פלפלונים
- 1 לימון
- מלח ופלפל
- חופן עלי כוסברה טריה
- שמן זית
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן זית במחבת. מניחים פנימה את הדג, כשהעור מופנה כלפי מטה. מטגנים כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
2. קוצצים דק את הברוקולי, הפלפלונים, חצי לימון והכוסברה ומפזרים מעל הדג. סוחטים מעל את חצי הלימון הנותר ומתבלים שוב. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.