זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 מנגו, חתוך לקוביות
- סלסלת עלי בייבי תרד
- 1 בצל סגול, פרוס דק
- 1/2 כוס שקדים קלופים, פרוסים
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ - אפשר להשתמש בחומץ בלסמי
- 2 כפות סילאן
- 1 שן שום, כתושה
- מלח
אופן ההכנה:
1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
2. מניחים בקערת הגשה את כל רכיבי הסלט, וסמוך להגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעדינות.