זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 סלקים, מקולפים
- 3 ענפי סלרי, שטופים היטב וקצוצים
- 2 כפות סוכר חום
- 2 שיני שום, כתושות
- 3 כפות חומץ
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הסלקים בסיר מלא מים, עד לריכוך. מוציאים את הסלקים מהסיר, מצננים וחותכים לפרוסות או לקוביות.
2. מניחים את הסלקים החתוכים בקערת ערבוב ומוסיפים את הסלרי.
3. בכלי קטן, מערבבים היטב את החומץ, השום, הסוכר החום, מלח ופלפל שחור ויוצקים על הסלק והסלרי. מערבבים עד לציפוי מלא ומאחסנים בכלי אטום במקרר עד להגשה.