זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 בצלצלי שאלוט, פרוסים דק
- 1 פלפל חריף, פרוס דק
- שקית פלפלונים צבעוניים, פרוסים
- 3 שיני שום, פרוסות
- 4 כפות שמן
- 1 כף דבש
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. במחבת רחבה, מחממים את השמן על אש בינונית, מוסיפים את השאלוט הפרוסים ומטגנים בערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהם רכים.
2. מוסיפים למחבת את הפלפלים וממשיכים לטגן ולערבב בו זמנית במשך 2 דקות. מוסיפים את השום, הדבש, מלח ופלפל שחור, מערבבים, מנמיכים לאש קטנה, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 12 דקות.