זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 5-6 כפות שמן
- 1/2 גמבה, קלופה וקצוצה
- 1/2 פלפל חריף, קצוץ
- 1 בצל, קצוץ
- 4 עגבניות, קלופות וקצוצות
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 כף פפריקה
- 1/2 כפית סוכר
- קורט מלח
- מעט כמון
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הגמבה והפלפל החריף. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר, הפלפל השחור, השום והפפריקה ומערבבים. מוסיפים גם את העגבניות.
2. מטגנים על אש גבוהה עד לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 15 דקות. בעזרת מזלג או מועך פירה, מועכים את העגבניות, מתבלים במלח ומעט כמון ומבשלים עוד כמה דקות, עד לבעבוע עדין.