רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 גבעולי סלרי, חתוכים אלכסונית
- מיץ מליים וחצי סחוטים היטב
- 3 כפיות חומץ תפוחים
- 3 כפיות שמן שומשום
- קמצוץ מלח ים
- 3 כפות ג'ינג'ר קצוץ דק
- בין חצי לפלפל ירוק חריף שלם (לפי הטעם), פרוס דק
- 3 ענפי בצל ירוק, פרוסים (החלק הלבן והירוק)
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים היטב את הליים, החומץ והשמן ויוצקים על הסלרי.
2. מוסיפים את המלח, השומשום הג'ינג'ר, הפלפל החריף והבצל הירוק ומערבבים היטב.
3. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את השומשום והכוסברה ומגישים מיד.