זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 300 גרם דלעת, חתוכה למלבנים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף סוכר חום
- קמצוץ קינמון
- 6 תמרים צהובים, חתוכים לחצאים ופרוסים
- חבילת עלי בייבי טריים
- 1 בצל סגול, פרוס דק
- חצי חבילת נבטים
- 15 ענבים
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף לימון
- מלח ופלפל שחור
- 1/2 כף סוכר
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומטגנים את מלבני הדלעת עד להזהבה בצד אחד. מפזרים מעל את הסוכר החום והקינמון, מטגנים עוד 1-2 דקות ומסירים מהאש.
2. בקערה, מניחים את עלי הבייבי, התמרים, הנבטים והענבים ומעל הכל מסדרים את הדלעות.
3. בכלי קטן, מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב וסמוך להגשה יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות.