זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ראש כרוב בינוני
- 2 גזרים
- 3 כפות מיונז
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כף סוכר
- מלח
אופן הכנת סלט כרוב וגזר במיונז:
רגע לפני: מלבד היותו אחד הסלטים הפופולריים בכל שולחן שבת ישראל, סלט כרוב וגזר במיונז, או בשמו הרשמי: הקולסלואו, הוא משלים נהדר לארוחת מנגל ומילוי כריכים.
• מקלפים את הגזרים ומגרדים אותם בפומפייה גסה לתוך קערה.
• חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.
• מתבלים בסוכר, מיץ לימון, מיונז ומלח. מערבבים היטב ומעבירים למקרר בכלי סגור.
אופן ההגשה: את הקולסלואו מגישים קר בשולחן שבת, לצד ארוחת בשרים 'על האש' או כמילוי לכריך.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!