![סלט גרגרי חומוס וכוסברה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/09/14/e82f7f50-033d-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h664_w1000.jpg)
![סלט גרגרי חומוס וכוסברה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/09/14/e82f7f50-033d-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h664_w1000.jpg)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 קופסת גרגרי חומוס משומרים ומסוננים
- 1 צרור כוסברה
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
- 1/2 כוס מים
- 3 שיני שום
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת סלט גרגרי חומוס וכוסברה:
רגע לפני: החלק הכי מסובך בהכנת הסלט הטעים הזה הוא בישול גרגרי החומוס. מעבר לכך, הוא לא דורש מאמץ כלל והתוצאה נפלאה ומשביעה. מתכון להכנת סלט גרגרי חומוס וכוסברה.
• מבשלים את גרגרי החומוס ושיני השום בסיר מלא מים בסיר. כשהמים מתאדים לחלוטין, מכבים את האש.
• מוסיפים לסיר החומוס את שמן הזית ומיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב.
• קוצצים דק את הכוסברה.
• מעבירים את החומוס לכלי הגשה ומפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה.
אופן ההגשה: סלט חומוס בטמפרטורת החדר, שמתאים כפתיחה לארוחה או תוספת למנה העיקרית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!