זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 ראש כרוב לבן, קצוץ
- 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
- חופן בוטנים, קלויים קלות במחבת יבשה
- חופן חמוציות
לרוטב:
- 3 כפות שמן קנולה
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף סוכר חום
- 6 טיפות שמן שומשום
- 2 כפות חומץ
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
2. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
3. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים בעדינות ומגישים.