זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 נתחי חזה עוף, ללא עצמות ועור, מבושלים וחתוכים לקוביות
- 3 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
- 3/4 כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
- 1/2 כוס מיונז
- 2 כפות בצל מרוסק
- 2 כפיות חרדל
- ½1 כפיות פלפל שחור גרוס
- ½1 כפיות שמיר טחון
- 1 כפית מיץ לימון
- 1/2 כפית סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את קוביות העוף, הסלרי, אגוזי הפקאן, המיונז, הבצל המרוסק, החרדל, הפלפל השחור, השמיר, מיץ הלימון, הסוכר, המלח, אבקת השום והפפריקה, עד לאיחוד טוב. מקררים לפחות שעה טרם ההגשה.