במרכז הרפואי מעייני הישועה מעדכנים כי אחרי פעילות רבה בחודשים האחרונים, הגיעו לתוצאות מדהימות בניהול ותפעול מערכת המטבח עם עמידה בתנאים של משרד הבריאות.
ברמת האוכל, החליטו לשפר לא רק את הטעם - אלא גם את צורת ההגשה והמגוון בארוחות השונות.
במחלקת יולדות, הגיעו לרמה הגבוהה ביותר - כאשר גם יולדות בבידוד נהנות ממנות מהמשובחות ביותר הכוללות לדוגמא: דואט 2 סוגי בשר לארוחות צהריים.
ארוחות בוקר בסגנון צרפתי, הומלטים, שקשוקות, טוסטים ובר גבינות - ובארוחות הערב, מגשי ארוח, בר חם, דגים, בר קינוחים וכו'.
מדובר במנות גורמה עם השף והיועץ הקולינרי הבינלאומי המוערך חיים בלוך, בהובלתו וביוזמתו של מנהל תפעול בית
החולים מיכאל פנחסי.
יוסי עזרא, מנהל מערך המזון מספר על תגובות היולדות שקיבלו בהתלהבות רבה את מנות האוכל המשודרגות: "מרוצות ברמה של בית מלון ממש"...
בהנהלת בית החולים אומרים גם תודה גם ליהושע יוסקוביץ סמנכ"ל בית החולים על שיתוף הפעולה.
לסיום הם מסבירים, "מטרתנו היא לתת את הטוב ביותר ברמה הכי גבוהה ובתקופה רגישה זו אצלנו ההגשה היא אישית לכל יולדת, ונעמוד בכל התקנים והדרישות לתת את המיטב".