זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 750 מ"ל יין לבן יבש
- 3/4 כוס ג'ין / טקילה / וודקה
- 2 כפות סוכר
- 1/2 מלון - עדיף מזן טל הדבש (אין לכם מלון? השתמשו באבטיח)
- 1/2 מלפפון
- 1/2 כוס עלי נענע טריים
- 1 כוס סודה
אופן הכנת קוקטייל סנרגיה עם מלון ומלפפון:
1. חותכים את המלון לקוביות ופורסים לעיגולים את המלפפון.
2. בקנקן גדול, מערבבים את כל החומרים, מלבד הסודה, ומעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
3. ממש סמוך להגשה, יוצקים פנימה את הסודה, ומערבבים בעדינות. מגישים בכוסות אישיים עם קוביות קרח.