זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס קינואה
- 10 עגבניות שרי, חצויות
- 1 בצל סגול, קצוץ דק
- 2 מלפפונים מוצקים, קצוצים דק
- 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
- מלח ופלפל
- 1 כף כמון
- שבבי צילי - לא חובה
- שמן זית
- עלי בזיליקום קרועים
- 1 לימון סחוט
אופן ההכנה:
1. בסיר עם מים כמו לפסטה, מבשלים את הקינואה עד שהיא רכה ומסננים היטב.
2. את גרגרי החומוס מתבלים במלח, פלפל, כמון, שמן זית ולימון.
3. את שאר הירקות מסדרים בקערה ומוסיפים את הקינואה וגרגרי החומוס.
3. מזלפים מעל הכל שמן זית, מלח, שבבי צילי - אם משתמשים ולימון ומגישים מיד.