כיכר השבת
תכנית חדשה

מבשלות בכיכר: מורן פינטו מכינה סלט מקסיקני

תכנית בישול ואירוח חדשה מבית 'כיכר אוכל': השפית מורן פינטו מארחת את אפרת שמעון ומלמדת אותנו להכין סלט מקסיקני - מנה נהדרת לפתיחת הצום (כיכר TV)

|
14
|
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 עגבניות שרי
  • 1 פחית שעועית אדומה כהה, מסוננת
  • 1 פחית תירס, מסוננת
  • 1 חבילת טורטיות תירס מיובשות (טאקוס)
  • עלי חסה

לרוטב:

  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות שמן
  • 2 שיני שום, כתושות
  • שבבי צ'ילי גרוס
  • 1 כף שטוחה כמון טחון

אופן ההכנה:

1. פורסים את העגבניות לרבעים ומניחים בקערה. מוסיפים פנימה את השעועית והתירס.

2. בכלי נפרד, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל סמוך להגשה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות