כשזה מגיע לניקיון המטבח, אנחנו אוהבים להבריק כל פינה בשיש, בשולחן האוכל ובכיור, אך קרוב לוודאי שרובנו שוכחים לצחצח את המקום שצריך את זה באמת: ראש הברז, זה שאחראי לכך שהמים יזרמו בשטף. כך תעשו את זה נכון מבלי לפגוע בברז.
מה צריך? מטלית מיקרופייבר, חומץ ומברשת שיניים
כעת, טובלים את המטלית בחומץ, ומשפשפים את פיית הברז (החלק ממנו המים יוצאים). לאחר מכן, עוברים לשפשף בעדינות את אותו אזור בעזרת מברשת השיניים כדי לשחרר לכלוך ואבנית שנתקעו שם. לסיום, נותנים למים חמים לזרום מהברז במשך 2 דקות.
אם לברז שלכם יש ראש נשלף, כדאי לשפשף גם את הצינור שלו במטלית הטבולה בחומץ.