זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4-6 פרוסות פילה מושט (אפשר גם בורי או בס)
- 4 כפות מיונז ביתי (מתכון בהמשך)
- מלח ופלפל לבן
- 1 כוס שקדים טחונים
- 2 שיני שום (לא חובה)
אופן הכנת דג בציפוי קריספי:
>> מתכון למיונז ביתי
1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומסדרים את הדגים בתבנית.
2. כותשים את שיני השום ומערבבים בקערה יחד עם המיונז, המלח והפלפל הלבן.
3. מורחים את החלק העליון של נתחי הדגים במיונז המתובל, ומפזרים מעל את השקדים הטחונים.
4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות.