זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 115 גרם חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר
- 220 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
- 1/4 כוס סוכר חום בהיר
- 3/4 כוס אבקת סוכר
- 2 כפיות תמצית וניל
- ¼1 כוסות שוקולד צ'יפס
- שרוול ביסקוויטים
אופן ההכנה:
1. בקערת המערבל החשמלי, מניחים את החמאה עם גבינת השמנת והסוכר החום ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק, קל ואוורירי, במשך 3-4 דקות.
2. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד לאיחוד טוב. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס.
3. מגישים בטמפרטורת החדר עם ביסקוויטים. מאחסנים שאריות בכלי אטום לאוויר במקרר, עד שלושה ימים (מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)