ב'טוליפ', המסעדה בנתניה, רגילים בבין הזמנים לראות המון פנים חדשות. למרות שכל ימות השנה המסעדה ערוכה לאירוח משפחות ולא רק זוגות. בבין הזמנים התופעה מתגברת. רבים באים לאכול עם כל המשפחה.
ביקור משפחתי במסעדה, עלול להיות סיוט לא קטן אם המסעדה לא יודעת להתאים את עצמה לילדים. ב'טוליפ', מוכנים, תמיד מוכנים, ושמחים לארח אתכם יחד עם הילדים.
לילדים מציעים ב'טוליפ'בלונים ומתנות פרט לתפריט המזין והטעים. רשימת המומלצים של 'טוליפ', כוללת: טוסט צרי - בייגל ניו-יורקי טיפוסי עם גבינת שמנת מוקרם בגבינת עמק בליווי סלט קטן ומעניין, פילה דניס על עלי תרד בשמנת ורוטב יין אדום, רביולי גבינה ברוטב שמנת פטריות ופרמזן, סלט ניסואז בניחוח טוניסאי, ולקינוח: צבעוני - ארבעה טעמי גלידה לבחירה: פירות, ופל, שוקולד, מרשמלו וקצפת.
בעל המסעדה, משה אודיז, אומר כי המסעדה ערוכה לאירוח משפחות וכי התפריט מותאם כל שייתן מענה לכל סועד לפי גילו וטעמו. "בבין הזמנים רצוי להזמין מקום מראש", אומר אודיז.
ל'טוליפ' כשרות מהדרין של הרבנות נתניה.