חדשות האוכל

הבננות מבשילות מהר מדי? "רמי לוי" הקוריאני פתר את הבעיה

כולנו מכירים את התרחיש: קנינו אשכול בננות מבטיח, מצמצנו פעם אחת - וכולן השחירו. אז הנה פתרון על גבול הגאוני שמגיע מרשת מרכולים בקוריאה (אוכל, מהעולם)

|
8
| כיכר השבת |
זה לא דבש, זה לגמרי רקוב - וכך תמנעו את זה (צילום: shutterstock)

הבננות שקנינו היו רובן ירוקות - אז איך הן השחירו מהר כל כך? כן. כולנו היינו שם. תרחיש מתסכל שבו התזמון תמיד לרעתנו ואשכול הבננות היפה שבחרנו בקפידה ירקיבו מהר מהצפוי.

רשת המרכולים הקוריאנית E-Mart באו עם פתרון והאמת? לא ברור איך לא צץ מישהו שחשב על זה מוקדם יותר.

הסופרמרקטים מציעים למכירה אריזות המכילות 5 בננות בשלבים שונים של בשלות - החל מבננה שאפשר לאכול כאן ועכשיו ועד אחת ירוקה. חבילת הבננות נקראת "הנה הרו בננה", כלומר "בננה אחת ליום".

כרגע, ההמצאה הזו זמינה רק בקוריאה, אבל היא הפכה לוויראלית ברשת בעקבות ציוץ של @Askakorean, וסביר להניח שרשתות מרכולים נוספות בעולם יצטרפו לטרנד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
קונה בננות ברגע שמבשילות לגמרי מקפיאה אח"כ או גלידה בפוד פרוססר ע"י טחינת חתיכות קפואות או פרוסות בננה קפואות ומתוקות במקום עוגה אפילו ליד הקפה. נראה שבהקפאה הן יותר מתוקות! טעים!
3
פשוט כל בננה שאתם רוצים להאט את קצב הבישול שלה באופן משמעותי יש לעטוף את הראש שלה(המקום שמתחבר לאשכול בנייר כסף/אלומיניום לאפיה וכל יום או יומיים מוציאים נייר כסף מבננה אחת ככה חלק מצהיבות מהר חלק מצהיבות לאט וחלק נשארות ירוקות עד שתורידו מהן את הנייר כסף. אותו ירקן קוריאני פשוט עטף אשכולות שלמים בנ
2
חבל שאין בארץ אותו דבר בזוגות
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות