ביום רביעי האחרון, גרם השף מאיר אדוני למה שכונה "רעידת אדמה קולינרית" כאשר הודיע כי יסגור בחודש הבא שתיים ממסעדות הדגל היוקרתיות שלו - "כתית" ו"המזללה". לפי הודעת קבוצת כתית, סגירת המסעדות תתבצע עקב שינוי עסקי של מסעדות הקבוצה והתמקדות במסעדות איכות בבתי מלון. בבעלותו של אדוני כבר נמצאות שתי מסעדות בבתי מלון - "לומינה" ו"בלו סקיי", שתיהן כשרות.
"בשנים האחרונות מתפתח כיוון חדש של מסעדות איכות בבתי מלון. קבוצת כתית הקימה וממשיכה לנהל בשנים האחרונות את המסעדות בקרלטון – בלו סקיי ולומינה וצברה נסיון עשיר בנושא. לאור הנסיון המוצלח והצורך ההולך וגובר בארץ ובעולם, קיבלה הקבוצה את ההחלטה העיסקית להתמקד בתחום זה. למעלה מחצי מיליון סועדים סעדו בהן ברבות השנים, יותר מאלף עובדים למדו במסעדות אלו את התשוקה העצומה והיוצאת דופן למטבח ולאירוח והפכו את המסעדות הללו למוסד שהן. פעילות קבוצת כתית בניהול המסעדות במלונות ובאירועים הפרטיים תימשך כרגיל" כתבה הקבוצה בהודעה לעיתונות.