בייגלס
הבייגל. הו, הבייגל. עם גבינת שמנת, סלמון מעושן או קלוי עם חמאה - הבייגל האמריקאי הוא ללא ספק מאפה משובח שקיבל לגמרי בזכות את הכבוד והתהילה שמלווה אותו. בגלל הריח הממכר, בגלל הטעם נפלא, בגלל המרקם הרך והציפוי המתפצח ובגלל שזה פשוט...טעים.
מאק אנד צ'יז
אנחנו קוראים לזה בישראל: פסטה מוקרמת, האמריקאים מעדיפים לקרוא לזה פשוט "מאק אנד צ'יז", כלומר מקרוני וגבינה. מנה קלה ופשוטה להכנה.
>> מתכון למאק אנד צ'יז מהיר בתנור
סלופי ג'ו
בניו יורק, הוא נחשב לאהוב הקהל הבלתי מעורער וכולל בשר ברוטב צ'ילי-חרדל עסיסי. קבלו את ה-"סלופי ג'ו": כריך בשר מתובל היטב שמגישים, כמובן, עם כוס קולה צוננת.
עוגיות שוקולד-צ'יפס
ולקינוח, איך אפשר בלי עוגיות השוקולד--צ'יפס המהוללות שנולדו לגמרי בטעות על ידי רות ויקפילד שהייתה בעלת פונדק בעיירה קטנה, והייתה מגישה לאורחיה עוגיות חמאה וקקאו שהתפרסמו בכל האזור. יום אחד, התעכבה אספקת הקקאו לפונדק, וויקפילד החליטה להשתמש בשוקולד, בתקווה שיימס באפייה. השוקולד לא נמס, אך העוגיות הפכו לשם דבר.
כאן הבאנו את הגרסה ה"בראיה" יותר (עד כמה שאפשר להצמיד את הגדרה בריא לעוגיות כאלו) שטעים לנשנש לצד כוס חלב קר.