אם אתם כמונו, אנשים רגילים וממוצעים, אתם צריכים 4 לימונים כדי למלא חצי כוס בלתי-נדיבה במיץ. אבל מה אם הייתם יודעים שאפשר אחרת? למומחית המטבח המפורסמת מארה"ב, מרתה סטיוארט, יש פתרון נהדר שינצל כל טיפת מיץ מהלימונים.
מה צריך? לימונים, מיקרוגל.
מחממים במיקרוגל את הלימונים המיועדים לסחיטה במשך 15-20 שניות, מוציאים ומניחים להם להתקרר על השיש במשך דקה, ורק אז חוצים אותם לשניים וסוחטים.
איך זה עובד? חימום הלימונים (או כל פרי הדר אחר) משחרר את פנים הלימון, כך שהמיץ יכול לזרום החוצה בחופשיות רבה יותר, במיוחד אם אתם נוהגים לאחסן את הלימונים במקרר.
כי כשהחיים נותנים לכם לימונים, אל תתנו למיץ להתבזבז! חבל. לכו על פתרון המיקרוגל.