באנו לעזור

6 שיטות שימנעו מאבוקדו להשחיר

בניגוד לבננה, ההסבר המנומק "זה לא רקוב, זה דבש" לא עובד על אבוקדו. וכשהוא משחיר - בגלל הברזל! - לא באמת נרצה לגעת בו • אז הנה 6 שיטות שימנעו מהאבוקדו להשחיר (אוכל)

|
16
| כיכר השבת |

בניגוד לבננה, ההסבר המנומק "זה לא רקוב, זה דבש" לא עובד על אבוקדו. וכשהוא משחיר - בגלל הברזל! - לא באמת נרצה לגעת בו.

מומחה האוכל ברנט רוז מציע 6 שיטות שימנעו מאבוקדו להשחיר:

ראשית, שמרו באחסון תמיד את החצי של האבוקדו עם הגרעין. שנית, כיוון שהאבוקדו משחיר יותר ככל שהוא נחשף ליותר אוויר, כדאי לאחסן אותו בקופסאות פלסטיק, שקיות ניילון אטומות עם סגירת זיפ או ניילון נצמד.

1. וואקום

הכניסו את חצי האבוקדו לשקית ניילון עם סגירת זיפ, סגרו כמעט עד הסוף, ובעזרת הפה, ינקו כמה שיותר אוויר, סגרו את השקית והכניסו למקרר. עם זאת, אחרי 72 שעות, האבוקדו אמנם לא ישחיר, אך יתמלא חריצים.

2. שמן זית

הברישו את פני האבוקדו בשמן זית, אחסנו בקופסת פלסטיק אטומה והכניסו למקרר.

3. מיץ לימון

שפשפו את פני האבוקדו בלימון טרי. שיטה זו מומלצת למי שחושש פחות מאבוקדו חמצמץ. אחסנו בקופסת פלסטיק אטומה והכניסו למקרר.

4. בצל

חתכו בצל לחתיכות גדולות. העבירו אותן לקופסת פלסטיק, והניחו עליהן את חצי האבוקדו, כשפני האבוקדו כלפי מעלה. אחסנו בקופסת פלסטיק אטומה והכניסו למקרר.

5. מים

יהיו כאלה שימליצו לכם להניח את חצי האבוקדו בקערית מלאה מים. אך רוז לא ממליץ על כך, כיוון שזה פוגע במרקם של האבוקדו, והופך אותו למושי ורכרוכי.

6. כלום

כן, כלום. פשוט אחסנו את חצי האבוקדו כמו שהוא במקרר, והשתדלו לאכול אותו בזמן. אחרי 72 שעות, האבוקדו יתייבש, יעלה חריצים וישחיר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

16 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
להשאיר את הגרעין עם האבוקדו לא ישחיר ישנם הטוענים שאם יתנו את הגרעין במים לא ישחיר גם מה שבמקרר - לא בדקתי
בדוק ומנוסה
אבל זה בהחלט עובד ביחס למצב שבו לא משאירים את הגרעין במים. בארוחת שישי האבוקדו שעל השולחן משחיר כבר לקראת סוף הארוחה וכששמתי את הגרעין במים זה החזיק מעמד הרבה זמן אחרי הארוחה ועוד נשאר ירוק. לא מצאתי הסבר הגיוני אבל זה מדהים!!!!1
בדקתי
אני תמיד מכניס את גלעין האבוקדו לכוס מים. ב99% מהמקרים האבוקדו נראה טרי כביום פתיחתו.
מנוסה
רק חצי הפרי שנשאר עם הגלעין?? אז החצי ש בלי, אם ככה, לא יחזיק
רוצה לדעת
8
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אחד המנוסים
7
לא מבינה גם בסופר מחזיקים יותר משבוע אבוקדו
ללא שם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות