זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 רבעי עוף
- 1 בצל, חתוך לקוביות
- 1 קופסת רסק עגבניות
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס דבש
- 2 כפות חרדל
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מניחים בקערה את הבצל, רסק העגבניות, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, הדבש, החרדל, המלח והפלפל השחור.
2. מערבבים היטב עד לאיחוד מלא ושופכים על העוף.
3. אופים בתנור בחום של 120 מעלות, במשך 7 שעות.