

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 כוסות גרגרי תירס מסוננים משימורים
- 4 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- 3 שיני שום, כתושות
- 4 כפות קמח לבן, מנופה
- 3 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה.
2. מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן קלות, לוקחים 3-4 כפות מהעיסה לכל שניצל, מניחים תלוליות בתבנית במרחק שווה אחת מהשנייה, ובעזרת הכף מעצבים כל תלולית לצורה פחוסה.
3. אופים במשך 25 דקות עד להזהבה יפה.