זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 ק"ג פרגיות
- 10 בצלצלי שאלוט שלמים, מקולפים
לרוטב:
- 1 כף פפריקה מרוקאית בשמן
- 1 כף פלפל אדום גרוס
- 1 כפית תבלין גריל
- 1 כפית תבלין טוסקנה
- 4 כפות רוטב צ'ילי
- 2 שיני שום, כתושות
- 2 כפות סילאן
- 4 כפות שמן זית
- 3 כפות מים
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
2. מוסיפים את הפרגיות והבצלצלים לקערת הרוטב ומערבבים היטב לציפוי מלא.
3. בתבנית מרופדת בנייר אפייה או בסיר שמתאים לאפייה בתנור, מסדרים את הפרגיות והבצלצלים ויוצקים מעל את הרוטב. מכסים את התבנית וצולים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 20 דקות. מסירים את הכיסוי מהתבנית וצולים 10 דקות נוספות.
אושרית אברג'יל היא בלוגרית אוכל, כותבת מתכונים וצלמת.