כיכר השבת
לכבוד שבת

קריספיות ממכרת: סלט סלרי ושומשום לשבת

נמאס לכם מסלטים ירוקים מבוססי חסה? תעברו לסלרי! ואם להיות ספציפיים, אז לסלט המסוים הזה (מתכונים לשבת, אוכל)

|
7
| כיכר השבת |
סלט סלרי ושומשום (צילום: shutterstock)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 גבעולי סלרי, חתוכים אלכסונית
  • מיץ מליים וחצי סחוטים היטב
  • 3 כפיות חומץ תפוחים
  • 3 כפיות שמן שומשום
  • קמצוץ מלח ים
  • 3 כפות ג'ינג'ר קצוץ דק
  • בין חצי לפלפל ירוק חריף שלם (לפי הטעם), פרוס דק
  • 3 ענפי בצל ירוק, פרוסים (החלק הלבן והירוק)

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את הליים, החומץ והשמן ויוצקים על הסלרי.

2. מוסיפים את המלח, השומשום הג'ינג'ר, הפלפל החריף והבצל הירוק ומערבבים היטב.

3. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את השומשום והכוסברה ומגישים מיד.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
אם צריך להוריד מהסלרי מין קליפה אבל לאורך מתכון טוב הייתי מוסית עליםאולי כוסברה נענע ועוד צריך לנסות אני מגרד גבינת פטה בפומפיה בגס וגם שמן זית מספק למתכון ולסיום השהייה של כ 15 דקות תרכך את הסלרי בתאבון
הנסי
2
ליים/ שמן שומשום/ חומץ תפוחים, לדברים שיש בכל בית רגיל?!
שלום
1
ליים זה מיץ לימון
ט
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות